Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://tavsanlihamtal.meb.k12.tr
Adres : Kavaklı Mahallesi Hacı Ahmet Kırı Küme Evler Tavşanlı / KÜTAHYA
VİZYON : ■İş sektöründeki ihtiyaçlara cevap verebilecek yetenek ve donanıma sahip öğrenciler yetiştirerek mezunlarının tamamını işe yerleştire bilen model bir okul olmak. ■Tüm mesleki eğitim veren kurumlar arasında yenilikçi ve öncü okul olmak. ■Akademik alanda kendini yetiştire bilecek bilgi ve becerilere sahip öğrenciler yetiştiren yüksek eğitim kaliteli okul olmak. ■Mesleki alandaki tüm rakipleri ile üst düzey rekabet edebilen bir okul olmak ■Kendi bölgesinden başlayarak tüm Türkiye de kültür ve değerler üreten bir eğitim kurumu olmak. ■Öz güveni gelişmiş, atılımcı ve kararlı bireyler yetiştirerek iş sektöründe farklılıklar oluşturmak. ■Eğitime en uygun fiziki ortamlara sahip eğitim ve öğretimi en yüksek kalitede suna bilen geçmişten gelen kültürel birikimini modern yapısıyla birleştire bilen Teknik yeteneklerin yanında sosyal becerileri de kazandıra bilen çok boyutlu bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk İlkeleri doğrultusunda,Teorik bilgileri pratikte uygulaya bilen, akademik yönü gelişmiş, iş piyasasında ilk tercih edilen, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren mesleki eğitiminde lider kurum olmaktır
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah 08:20 - 12:35 Öğle Arası (45 Dk) Öğle 13:20 - 17:20
Pansiyon : Var
Servis :
Ulaşım : Dolmuş, taksi.
Yerleşim Yeri : Kavaklı Mahallesi Hacı Ahmet Kırı Mevkii N:4
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri : 204 (Kız/Erkek)-(Kız Öğrenci Pansiyonu)
Sportif Etkinlikler : Boks İl Birinciliği, Güreş il Birinciliği, Erkek Voleybol ilçe Birincilği
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Rotam Medeniyetim (Gençlik ve Spor Bakanlığı)