KÜTAHYA / TAVŞANLI - Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Açık Öğretim

Okulumuz bünyesinde bulunan mesleki açık öğretim lisesinde 48 öğrenci bulunmaktadır. Örgün öğretime devam edemeyen, sonradan okula devam etmek isteyen öğrenciler açık öğretim lisesine kayıt yaptırmaktadırlar. Dersler  Çarşamba-Cuma-Cumartesi günleri okulumuz bünyesinde yapılmaktadır. Açık lise,iki yıl yüz yüze eğitim ,bir yılda staj olmak üzere üç yıl sürmektedir.Staj ve okutulan dersler örgün öğretimle aynıdır.  Açık liseye devam zorunluluğu vardır.Fakat devamsızlık derslerin kredisine göre değişmektedir. Kayıtta yaş sınırı bulunmamaktadır.Açık lisede sadece çocuk gelişimi ve eğitimi alanı vardır.Mesleki açık liseden mezun olan öğrenciyle örgün öğretimden mezun olan öğrenci  aynı haklara sahiptir. Talep edilmesi durumunda diğer alanlarda da açık lise açılacaktır...

Yayın: 06.02.2013 - Güncelleme: 05.12.2023 15:23 - Görüntülenme: 1416