KÜTAHYA / TAVŞANLI - Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Pansiyonu

Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Kız Öğrenci Pansiyonumuz 274 öğrenci kapasiteli olup merkezi sistemle DPY sınavını kazanan ve bakanlıkça belirlenen öğrenciler yerleştirilir. Parasız Yatılı öğrencilerimizin yeme, içme, yatak, kitap, kırtasiye, giyecek ve tedavi giderleri devletimiz tarafından karşılanmaktadır.

Yurda son giriş saati 18:00 olup, hafta sonları öğrencilerimizin çarşı ve evci izin hakları vardır. Çarşı izinleri saat 10:00 ila 17:30 saatleri arasındadır. Pansiyon girişimizi daha güvenli hale getirmek amacıyla pansiyona girişlerde parmak izi okuma ve kartlı giriş sistemi, 7 gün 24 saat güvenlik kamera kaydı mevcuttur.

Pansiyonuzda odalarımız 4 veya 6 kişilik olarak düzenlenmiştir. 7 gün 24 saat sıcak su, TV odası, spor sahası, çalışma ve etüt odalarımız mevcuttur.

Pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize derse hazırlık etüt uygulaması yapılmaktadır. Hafta sonları "Sinema Günleri" etkinliği kapsamında film izleme etkinlikleri, pansiyon bahçemizde mevcut olan spor sahasında basketbol, voleybol etkinlikleri düzenlenmektedir.

26-02-202026-02-2020

Yayın: 15.11.2017 - Güncelleme: 19.09.2023 13:28 - Görüntülenme: 1853