KÜTAHYA / TAVŞANLI - Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Öğrencimiz Asude SARI,  9 Mayıs Perşembe günü Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sağ ve sol kolda Avrupa şampiyonu oldu.

May

Tunçbilek belediye başkanı Mustafa Düzgün bilek güreşinde Avrupa şampiyonu olan Asudeyi  SARI' yı tebrik etti.

May

“Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Rehberlik Programları “ konulu resmi yazı ile ilgili  9. sınıf ve 11. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Rehber Öğretmenlerimiz Nükhet ÜNLÜ ve Ecem Nur YAZICI tarafından  grup çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin kazanımları:

Kadın- Erkek aynı haklara sahip olduğuna ilişkin farkındalık kazanır.

Duygusal şiddete uğramış bir bireyle empati kurar.

Ayrımcılığa karşı duygu ve düşüncelerini açıklar.

Kadın- erkek hakları ile ilgili sorunlarda çözüm önerileri geliştirir

May

Tavşanlı Gençlik Merkezi ile sosyal beceri hedefine yönelik gerçekleştirilen okul etkinliğimiz.

Nis

12. Sınıf moda tasarım  teknolojileri alanı öğrencilerimizin ''Sıfır Atıkla Sanat Yarışması'' için,  bilgisayar cd sürücü motorları, dişliler, kablolar, klavye tuşları, büyük ve küçük boy cdler gibi teknoloji atıkları ile hazırladıkları ''Teknomoda'' isimli giysimiz il birincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Asude SARI  Slovakya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası Milli takım yarişmalarında ülkemizi temsil etmek için Türkiye Milli takımına seçilmiştir . Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından genel hedef olan psikolojik sağlamlık konusu ile ilgili olarak pano hazırlanmıştır.

Mrt

27-28 Şubat tarihinde Samsun ilimizde düzenlenen Avrupa Şampiyonası ve milli takım seçmeleri bilek güreşi yarışmasında öğrencilerimizden Asude SARI  kendi kategorisinde  1. olup Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Kütahya Çocuk İzleme Merkezi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda okulumuz öğretmenlerine  Akran Zorbalığı-Siber Zorbalık, İhmal ve İstismar Bildirim-Önleme –Korunma Yolları konularında Okul Psikolojik Danışmanlarımız Nükhet ÜNLÜ ve Ecem Nur YAZICI seminer vermiştir.

Şbt

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Farkındalık ve KADES Bilgilendirme Rehberlik Servisi Panosu

Şbt

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Konya ilinde  düzenlemiş olduğu  bilek guresi  B grubu müsabakalarında 45 kiloda öğrencimiz Nisa Güneş Türkiye şampiyonu olmuştur.

Ock

12.01.2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA 9. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE MATEMATİK YARIŞMASI DÜZENLEDİK.

Her sınıftan 3 öğrencinin katılımı ile 6 sınıf arasında yapılan yarışmada  70 puanla 9/A Moda tasarımı sınıfı ve 9/C Sağlık sınıfı berabere kaldı. Sorulan iki yedek soru sonucunda 80 puanla 9/C Sağlık sınıfı birinci oldu

Kazananlar

Burak Sarı

Irmak Daş

Sevdanur Tanrıverdi

Yarışmada kazanan öğrencilere okul idaresinin tensipleriyle  her bir öğrenciye 200 TL olacak şekilde 12.01.2024 tarihinde İstiklal Marşı töreninden önce  verilecek.

Ock

06.01.2024 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığının Tekirdağ ilinde düzenlediği bilek güreşi B gençler  kategorisinde Marmara bölge grup  müsabakasında oğrencilerimizden Nisa Güneş 45 kiloda  bölge şampiyonu olmustur. Başta beden eğitimi öğretmeni İbrahim HORSAOĞLU olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

ARTIK GELENEKSELLEİMİŞ OKUL GEZİLERİ KAPSAMINDA ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİYLE KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERİSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİNE GEZİ DÜZENLEDİK. ÖĞRETMENLERİMİZ VE MÜDÜR YARDIMCISI AKIN SEVİLMİŞ'İN DÜZENLEDİĞİ GEZİDE, EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI BİZLERİ KARŞILADI. ÖĞRENCİLERİMİZ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ, TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ VE OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ AKADEMİSYENELERİNİN BİLGİLENDİRMESİNDEN SONRA FAKÜLTEDE ÇEŞİTLİ ALANALRI GEZDİLER. EMEĞİ GEÇENELRE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Ara

Ülke genelinde yapılan ''İnanıyorum Çünkü'' isimli kitap okuma yarışmasında okulumuzda ilk 10'a giren öğrencilere para ödülü verildi.

Öğrencilerimiz ödüllerini öğretmenlerinin ellerinden aldı.

Birinciye 1000 TL,

ikiniciye  900 TL,

üçüncüye 800 TL...olacak şekilde ilk ona giren öğrencilerimize para ödülleri verildi.

Öğrencilerimizden Numan Emir YÜKSEL okulumuzda 1.; ilçemizde 5.; ilimizde 19.; ülke genelinde 746. olarak bizleri mutlu etmiştir.